Prosjekter

Kårdal Fjellstove (BSCS 200)

Kårdal Pensjonat er en kombinasjon av leiligheter og frittliggende hytter. Vi har her montert et anlegg med kapasitet til 200 personer.

Anlegget har en slamutskiller på 30.000 liter. 

Les mer

Kvenvikmoen golf&hotel i Alta (BSCS)

Kvenvikmoen er en tidligere militærleir som er overtatt av private i Alta.  Leiren blir nå omgjort til hotel med egen golf bane.

Første steg her er etablering av en større anlegg rigg med beboelse for inntil 50 arbeidere.  Avløpet fra denne riggen må renses.  Til dette formålet valgte utbygger et renseanlegg fra Green Rock som er levert og montert av vår forhandler i Alta, Rør og Bad AS v/ rørlegger mester Stig-Olav Murberg.

Renseanlegg som ble valgt er type BSCS 55 for inntil 55 pe. Anlegget vil bli brukt i utbyggingsfasen av hotellet.

Les mer

Tvinde Camping Voss (BSCS 55)

Hovedaktiviteten på Tvinde er turistbusser som stopper for at turistene skal komme opp og se og fotografere fossen.  Når der er cruise skip inne til Gudvangen, Aurland eller Flåm er det mange som vil litt rundt og se norsk natur.  Når man da stopper ved Tvinde Fossen er toaletter en nødvendighet.  Der kan være opp i 10 - 12 busser inne samtidig på Tvinde Camping.  Campingen har derfor bygget nytt service bygg med en stor kiosk og flere toaletter.

For å ikke forurense eleven og naturen valgte de derfor å rense utslippet med et Green Rock BSCS 55 renseanlegg.  

Green Rock har her hatt ansvaret for søkeprosessen opp mot Voss Kommune.  Vi har hatt prosjektering ansvar for VA-anlegget med boring av grunnvannsbrønn, renseanlegg på utslippet og alle utvendige rør.

Vi har hatt ansvar for all utvendig montering av vann og avløp inkl pumpeanlegg for vann og renseanlegg for utslipp.

Les mer

Mads Rio (IISI S6) Privat anlegg på Mjølfjell

Mads Rio valgte Green Rock renseanlegg etter anbefaling.  Green Rock AS har her hatt ansvaret for søkeprosessen, prosjektering og installasjon.  Dette har vært inkl rørføring mellom anlegget og hytten og også utslippet etter renseanlegget til infiltrasjon i stedlige masser.

Her står der et IISI S6 renseanlegg som betjener 1 hytte på Mjølfjell.

Vi har i tillegg hat ansvar for montering av pumpeanlegg i boret grunnvannsbrønn og legging av Isoterm rør inn i hytten.

Les mer

Kontakt oss

Adresse
Skanselien 29, 5031 Bergen
Telefon:
95 988 988
Epost:
post@greenrock.no

Om

Green Rock ble etablert i 2001. Først som et ANS og senere til AS. Green Rock i Norge har hele tiden vært eneforhandler og importør av Green Rock renseanlegg fra Finland. Green Rock leverer ingeniørtjenester innenfor VA, i tillegg til rørleggertjenester med hovedvekt på renseanlegg, VA prosjekter og pumpeanlegg.

Tidligere prosjekter